Illustratie boom op de Wat is WordPress pagina

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS (dat staat voor Content Management Sytstem). Het is een software die ervoor zorgt dat u als gebruiker gemakkelijk inhoud aan uw website toe kunt voegen. Het is dus niet nodig om rechtstreeks in de HTML-code wijzigingen door te voeren. Er is geen technische kennis vereist. Tevens maakt WordPress gebruik van thema’s. Een thema bestaat uit allerlei bestanden die met elkaar de vormgeving en lay-out van uw website bepalen.

Waarom maak ik gebruik van WordPress?

Mijn keuze en focus op WordPress is ontstaan omdat ik heb gemerkt dat veel mensen zelf hun content (de teksten, afbeeldingen en andere inhoud) van hun website willen beheren. Omdat WordPress een soort tekstverwerkingsomgeving vergelijkbaar met Word biedt, kunnen klanten gemakkelijk zelf dit soort wijzigingen doen (u hoeft alleen maar in te loggen op uw website). Mocht het nodig zijn dan maak ik een op maat gemaakte handleiding voor de website.

Waarmee kan ik u helpen met betrekking tot WordPress?

Naast dat ik WordPress websites bouw, kan ik ook helpen bij bestaande problemen, bijvoorbeeld:

  • Heeft u al een bestaande website, maar bent u niet tevreden over uw huidige site?
  • Bent u zelf aan de slag gegaan met uw WordPress-installatie, maar loopt u vast?
  • Zijn er bepaalde punten in uw thema die u graag anders zou zien?
  • Heeft u uw website wel goed beveiligd? (Zie hiervoor ook WordPress onderhoud en het belang van een goede beveiliging van uw site.)

Voor dit soort vragen of andere zaken kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.